Poldermanie



Cd’s!

Cd’s!

Er is weer hard gewerkt hier ten burele van Polderman Amusement en Entertainment incorporated BV NV VOF en partners! Hopelijk net voor Sinterklaas verschijnen er maar liefst twee live-cd’s met liedjes! Eén met liedjes uit Polderman tuigt af, die gaat ‘Dan kijk ik naar mijn saldo’ heten. Op de andere, ‘Erge dingen vind ik ook heel erg’, staan liedjes uit Polderman baart zorgen. Behalve de liedjes uit de voorstellingen staan er bijzondere bonustracks op, zoals onder andere Madrid (een liedje van en met Kommil Foo) en Was ik Ivo Niehe maar (dat nooit in een voorstelling kwam maar toch te leuk is om het niet op cd te zetten). De cd’s zijn over een tijdje te koop na de voorstelling, in de winkel en via kanalen als Bol.com. En natuurlijk verschijnen de cd’s ook op Itunes en Spotify.

Of de cd er inderdaad voor Sinterklaas is, is afhankelijk van de aanwezigheid van een turbo-knop op de de cd-drukpers. Hou deze site, Facebook en Twitter in de gaten, zodra we hierover meer kunnen melden doen we dat via deze kanalen.

En, o ja, Roxanne Hellevoort ontwierp de fantastische hoesjes! Wij van Polderman Amusement en Entertainment incorporated BV NV VOF en partners worden er heel vrolijk van!